McFadden Group Office Remodel

The old ice house in Lawrence, Kansas was transformed from a restaurant into two office spaces, including the executive offices of the McFadden Group, a local certified public ac-counting firm. An elegant, large wood paneled wall welcomes clients as they enter the building, where a dramatic high slotted ceiling filters light from the existing skylights in the wood truss roof above. The slotted ceiling extends into the McFadden Group waiting area where the McFadden logo is frosted onto the glass wall that separates the conference room and reception area. The glass wall allows for natural lighting throughout the space while offering a degree of privacy. The combination of large windows, glass walls and slotted openings helps create an open, warm, professional environment for the McFadden Group’s clients and the community.